ATEX Training online

Bent u op zoek naar een online training voor uw werknemers? 123ATEX.eu biedt een uitgebreide ATEX-awareness training via een gebruiksvriendelijke online module. Onze training is ontworpen om zowel direct als indirect betrokkenen bewust te maken van de risico’s en gevaren in explosiegevaarlijke omgevingen.

Onze operationeel manager, Richard Schenk, staat u graag te woord: richard.schenk@123atex.eu. Via onze contactpagina kunt u ook contact met ons opnemen.

Creƫer ATEX-awareness

Met onze ATEX-awareness training kunnen uw medewerkers de cursus volgen op hun eigen tempo, waar en wanneer het hen uitkomt. De training is opgebouwd uit boeiende video’s en animaties, gevolgd door oefenvragen na elk hoofdstuk, waardoor de nodige theoretische kennis op een prettige manier wordt opgedaan.

Toetsing en certificering voor ATEX-awareness training

Na het voltooien van de cursus wordt de kennis van uw werknemers getoetst met een online eindtoets. Bij succesvolle afronding ontvangen zij een ATEX Awareness-certificaat als pdf via e-mail, met een geldigheidsduur van drie jaar. Dit certificaat is het bewijs van hun deelname aan de training. 2 Maanden voor het aflopen van het certificaat wordt er een herinnering gestuurd.

De perfecte basis

Onze ATEX-awareness training dient ook als een perfecte basis voor verdere interactieve en praktijkgerichte trainingen. Met reeds verworven theoretische kennis kunnen uw medewerkers zich tijdens vervolgtrainingen meer richten op interactieve sessies en praktijkcases, wat de effectiviteit van de training ten goede komt.

Persoonlijke ondersteuning E-learning module

123ATEX.eu Opleiding B.V. biedt niet alleen training, maar ook persoonlijke ondersteuning. Onze operationeel manager, Richard Schenk, staat u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. U kunt contact met hem opnemen via richard.schenk@123atex.eu, of het telefoonnummer: 06-25115476. Daarnaast kunt u via onze contactpagina ook direct contact met ons opnemen.

(c) 123Atex.eu® | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Beleidsverklaring | Website door: Dorst